POLITYKA PRYWATNOŚCI

Operatorem Strony i serwisu działającego pod adresem http://www.medi-lab.pl/ jest Medi-Lab S.C. Wróbel i Wspólnicy w Świdnicy, ul. Dworcowa 5, 58-100 Świdnica. Medi-lab obsługuje Stronę w zakresie, w którym umożliwia ona rejestrację Użytkowników lub przekazanie informacji osobistych lub danych osobowych.

Administratorem danych osobowych użytkowników jest Medi-Lab S.C. Wróbel i Wspólnicy w Świdnicy, ul. Dworcowa 5, 58-100 Świdnica. Podanie danych przez Użytkownika jest dobrowolne. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich poprawiania.

Medi-lab zapewnia, że nadrzędnym celem jest zapewnienie osobom korzystającym ze Strony internetowej ochrony ich prywatności na poziomie co najmniej odpowiadającym standardom określonym w obowiązujących przepisach prawnych, w szczególności w ustawie z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Cele te określone są w szczególności w niniejszej Polityce Prywatności.

Medi-lab gromadzi dane osobowe i inne dane nieposiadające takiego charakteru. Pozyskiwanie danych odbywa się, w zależności od ich rodzaju, z inicjatywy Użytkowników odwiedzających stronę internetową lub automatycznie.

Medi-lab gromadzi dane osobowe i inne dane nieposiadające takiego charakteru. Pozyskiwanie danych odbywa się, w zależności od ich rodzaju, z inicjatywy Użytkowników odwiedzających stronę internetową lub automatycznie.

Medi-lab przetwarza dane osobowe użytkowników w celu prawidłowego korzystania ze Strony oraz świadczenia przez Medi-lab usług. W przypadku przeprowadzenia pełnej rejestracji z wykorzystaniem formularza umieszczonego na Stronie oraz podania przez Użytkownika danych osobowych – dane te zbierane są w celach świadczenia Usługi polegającej na umożliwieniu użytkownikowi dostępu do indywidualnego konta i bezpłatnego korzystania z jego funkcjonalności. W zależności od charakteru udzielonej zgody, Medi-lab może przetwarzać dane osobowe użytkowników w celach marketingowych, w szczególności na przesyłanie im informacji handlowych drogą elektroniczną. W celu uniknięcia wątpliwości, brak zgody nie ma wpływu na możliwość rejestracji.

Podczas wizyty strona www automatycznie zbiera i przechowuje dane, które co do zasady nie stanowią danych osobowych. W trakcie wizyty na Stronie automatycznie zbierane mogą być dane dotyczące tej wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, liczba odsłon, wizyt, unikalnych użytkowników, rozdzielczość ekranu, liczba kolorów ekranu, adresy, z których nastąpiło wejście do strony, długość korzystania ze strony, itp. Dane te, nie są danymi osobowymi i nie pozwalają na jednoznaczne zidentyfikowanie osoby korzystającej ze strony internetowej.
Close Menu